Boomverzorging, advies en uitvoering 
 
Bel: 06-54641981

Over ons


Boomzorg Bos is een enthousiast bedrijf met ruime kennis van bomen en opgericht door Wilco Bos. Ons bedrijf bestaat sinds 2006, en is begonnen als een bedrijf waar dienstverlening en klantgericht denken in een breed werkgebied vooraan stonden en nog steeds staan.

De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de boomverzorging. Wij hebben een brede kennis en ervaring en hebben ons gespecialiseerd door middel van diverse cursussen en het behalen van het European Treeworker (ETW) diploma. Dit is een belangrijk certificaat in de wereld van boomverzorging.

Hierdoor kunt u verzekerd zijn van ruime kennis over boomverzorging, waaronder de standplaats, groei en ontwikkeling, snoei- en rooiwerkzaamheden met behulp van hoogwerker en klimtechnieken, maar ook kennis van wet- en regelgeving. Daarnaast zijn wij VCA gecertificeerd, wat iets zegt over de veiligheid bij de uitvoering van onze werkzaamheden.

Wij hebben ruime ervaring in de uitvoering van de werkzaamheden met behulp van klim- en afvangtechnieken, hoogwerker, mobiele kraan of telekraan.

Ook op het gebied voor onderhoud van stedelijke beplanting hebben wij veel ervaring opgedaan en hebben wij vooral de toekomst van uw boom op het oog.

Boomzorg Bos werkt samen met collega boomverzorgers en groenspecialisten, waardoor wij voor praktisch elke klus op het gebied van groenvoorziening de juiste keuzes kunnen maken.